I am the best.
Entries About Links Stuff Credits




#LunaQis!
Sunday, 2 June 2013 | 16:51 | 0 comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. (Fuh, rasa macam baca berita  pula. :p )
Selamat pagi! Siapa yang belum bangun lagi angkat tangan! Apa kegilanya aku ini? Sebab itulah blog ini tak ada readers.Rupanya, semua pasal aku.Haahahahaha!Okey, hari ini nak cerita pasal my BFFE yang seorang ini.Tapi, Aqis tak pernah jumpa dia diluar.Kitorang BFFE just dalam Facebook. Nama dia Luna. (nama sebenar dirahsiakan!) Aqis kenal dia pun masa pemilihan admin untuk page my beloved singer, Demi Lovato.Walaupun kami jauh antara 1 sama lain, tapi Luna memahami sangat ! Dia pun pandai speaking! Tengok setiap gambar yang dia post kat FB, semua cantik dan comel sokmo! Memang dia cukup complete.  I hope one day I can met her. :)
Kitorang boleh dikatakan rapat sampailah Aqis ajak dia jadi my bestfriend. She agreed!
Kami mulalah cadangkan nama yang nak menunjukkan ke'BFF' kitorang ini. Aqis pun cadangkanlah  nama yang agak simple iaitu, #LunaQis. Nama Luna and then nama hujung Aqis.
Okey tak nama ini? Aqis ambik nama ini pun diinspirasikan oleh kitorang punya idola, Demi Lovato and her bestfriend, Selena Gomez. Macam mana? Ooh, disebabkan diorang itu bestfriend, jadi peminat mereka memanggil diorang dengan gelaran # Delena. Inspirasi dari situlah! Hehehe, okaylah. My hands were tired sebab menaip terlalu banyak! Okey, sampai sini dulu! Assalamualaikum! Bye and Annyeonghi Gaseyo! :D

Love,
Balqis.

Older Post | Newer Post
Bonjour!


My name is blablabla. Welcome to my kingdom.Please, don't judge me. I wanna be who I am.

Shout


Put your shoutbox here.Max width 230.